fbpx
Home » Activiteiten » Sparta Masterclass On Tour bij vv Zwaluwen

Sparta Masterclass On Tour bij vv Zwaluwen


terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
18-08-2021
Tijd
12:00 uur
Prijs
€ 18,88
Begin inschrijving
31-05-2021
Einde inschrijving
18-08-2021

Over deze activiteit

AANVALLEN, OMSCHAKELEN EN VERDEDIGEN ALS EEN SPARTA SPELER
Enthousiaste voetbalkids opgelet! Wil je voetballen in de zomervakantie? Meld je dan aan voor de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour bij amateurpartner vv Zwaluwen. Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen, verdedigen en is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je krijgt tips om een betere voetballer/ster te worden terwijl je traint als een echte Sparta speler.

Trommel je voetbalvrienden- en vriendinnen uit de buurt op en kom samen trainen. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

Wanneer
Woensdag 18 augustus 2021

Start
12:00 uur

Prijs
€ 18,88

Inclusief
1,5 uur leerzame training
diploma
drinken

Wie
Jongens en meiden in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar
Speel je bij Zwaluwen? Meld je dan niet aan via deze pagina, je ontvangt een bericht met informatie hierover via de club. 

Locatie
vv Zwaluwen, Vlaardingen

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Masterclass bij vv Zwaluwen. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.