fbpx
Home » Privé: Sparta Banen Marsch » Ik ben werkzoekende » De Sparta Banen Marsch voor jou

De Sparta Banen Marsch voor jou

De supporters van Sparta Rotterdam steunen onze club in voor- en tegenspoed. Deze trouwe schare supporters zijn belangrijk om het spelen van betaald voetbal mogelijk te maken op Het Kasteel. Met de Sparta Banen Marsch wil Sparta Rotterdam iets terugdoen voor deze supporter.

Hieronder lees je wat de Sparta Banen Marsch voor jou kan betekenen.

Nieuwe uitdaging

Door het plaatsen van vacatures van de bij Sparta aangesloten bedrijven in de vacaturebank hoopt de Sparta Banen Marsch een match tussen supporters en deze bedrijven tot stand te brengen. In de vacaturebank zijn alle openstaande vacatures van de bedrijven te vinden, zodat iedereen makkelijk hierop kan solliciteren. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan naar de vacaturebank.

Uitkering

De Sparta Banen Marsch zet zich ook in voor mensen met een uitkering door middel van een speciaal traject. Hier worden deze uitkeringsgerechtigden, naast het opdoen van werkervaring op Het Kasteel, opgeleid in De Beroepentuin onder de Denis Neville tribune voor een baan in een sector waar werknemers staan te springen om gekwalificeerde werknemers. Heb jij een uitkering en wil je graag weer werken? Lees hier meer.