fbpx
Home » Activiteiten » Keepers Masterclass Voorjaarsvakantie

Keepers Masterclass Voorjaarsvakantie


terug naar clinic overzicht

Activiteit specificaties

Datum
23-02-2021
Tijd
14:00 uur
Prijs
€ 18,88
Deelnemers
32 / 32
Begin inschrijving
07-11-2020
Einde inschrijving
23-02-2021

Over deze activiteit

Keepers en keepsters opgelet! In de voorjaarsvakantie organiseert Sparta Rotterdam een leerzame Keepers Masterclass onder leiding van de Sparta keeperstrainers. Wil je werken aan je keepersskills? Meld je aan en kom samen met je 'collega' keepers/sters te trainen als een Sparta prof op het jeugdcomplex van Sparta Rotterdam. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht. 

Je krijgt dezelfde keeperstraining, zoals de keepers binnen Sparta ook krijgen. De trainingen zijn geheel in lijn met de Sparta-trainingsmethode. Zo kun jij werken aan je vaardigheden en techniek om een nog completere keeper/ster te worden.

DE KEEPERSMASTERCLASS = VOL

Inclusief
Training olv Sparta Kepeerstrainers
Diploma

Wanneer
Dinsdag 23 februari 2021

Start
14:00 uur

Prijs
€ 18,88

Leeftijd
6 t/m 15 jaar

Locatie
Sparta Rotterdam Jeugdcomplex

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Masterclass Keepers. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.