fbpx
Home » Activiteiten » Sparta Clinics On Tour bij vv Rockanje

Sparta Clinics On Tour bij vv Rockanje


terug naar clinic overzicht

Activiteit specificaties

Datum
31-07-2021
Tijd
10:00 uur
Prijs
€ 18,88
Begin inschrijving
07-06-2021
Einde inschrijving
26-07-2021

Over deze activiteit

AANVALLEN, OMSCHAKELEN EN VERDEDIGEN ALS EEN SPARTA SPELER
Voetballers en voetbalsters opgelet! Wil je trainen als een Sparta speler in de zomervakantie? Meld je dan aan voor de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour bij vv Rockanje. Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen, verdedigen en is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je krijgt tips om een betere voetballer/ster te worden terwijl je traint als een echte Sparta speler.

Trommel je voetbalvrienden- en vriendinnen uit de buurt of van de camping op en kom samen trainen. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

Wanneer
Zaterdag 31 juli 2021

Start
10:00 uur

Prijs
€ 18,88

Inclusief
1,5 uur leerzame training
diploma
drinken

Wie
Jongens en meiden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar

Locatie
vv Rockanje

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Masterclass bij vv Rockanje. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.