Home » Activiteiten » Sparta Masterclass On Tour bij JVOZ

Sparta Masterclass On Tour bij JVOZ

   terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
06-08-2020
Tijd
9:30 uur
Prijs
€ 18,88
Begin inschrijving
12-06-2020
Einde inschrijving
06-08-2020

Over deze activiteit

AANVALLEN, OMSCHAKELEN EN VERDEDIGEN ALS EEN SPARTA SPELER
Enthousiaste voetbalkids opgelet! Wil je voetballen in de zomervakantie? Meld je dan aan voor de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour bij opleidingspartner Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) in Vlissingen. Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen, verdedigen en is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je krijgt tips om een betere voetballer/ster te worden terwijl je traint als een echte Sparta speler.

Trommel je voetbalvrienden- en vriendinnen uit de buurt of van de camping op en kom samen trainen in het Zeeuwse Vlissingen. Bij de club waar voormalig Spartaan Rick van Drongelen in zijn jeugd gevoetbald heeft. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

Wanneer
Donderdag 6 augustus 2020

Start
09:30 uur

Prijs
€ 18,88

Inclusief
1,5 uur leerzame training
diploma
drinken

Wie
Jongens en meiden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar
Speel je bij JVOZ? Meld je dan niet aan via deze pagina, je ontvangt een mail met informatie hierover. 

Locatie
Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ)

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Masterclass bij JVOZ. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.