fbpx
Home » Agenda items » Update: Rood Witte Mannen en Vrouwen Diner 2018 = VOL!

Update: Rood Witte Mannen en Vrouwen Diner 2018 = VOL!

09 januari 2018 - 14:17

Beste Spartaan(se),

Op 1 april 2018 bestaat Sparta Rotterdam precies 130 jaar. Om dit te vieren organiseert onze club haar Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner in een nieuw jasje op donderdag 26 april in de Laurenskerk te Rotterdam. Vanwege het lustrumjaar is het een gecombineerde avond waarbij alle Rood Witte Mannen & Vrouwen gezamenlijk genieten van een prachtige avond op een historische locatie.

De avond start met een feestelijk welkomstdrankje en heerlijke gerechtjes onder het genot van gezellig entertainment. Het welkomstwoord van de voorzitter en uiteraard het gezamenlijk aanheffen van de Sparta Marsch opent op traditionele wijze het avondprogramma.

Vanaf de mooi opgedekte tafels kunt u genieten van aansprekende gastsprekers en een heerlijk driegangendiner. Tussen de gangen door verzorgen wij de Sparta veiling die ten goede komt aan onze maatschappelijke stichting ‘’De Betrokken Spartaan’’. Voor de vrouwen hebben we een leuke verrassing in ons programma opgenomen. Na het dessert start de after-party met leuke artiesten en een ‘special act’.

Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, meldt u zich via het onderstaande antwoordformulier aan. Kiest u liever voor een eigen tafel (10 personen) waarbij zowel de mannen als de vrouwen in de watten worden gelegd, dan kunt u de interesse hiervoor aangeven op het antwoordformulier. Natuurlijk zijn er ook weer diverse mogelijkheden om met aantrekkelijke faciliteiten en condities aandeel te hebben in dit geweldige evenement. Uw accountmanager informeert u hier graag over.

Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u de factuur toe, gevolgd door een bevestiging met daarin de juiste tijden en overige informatie.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Wij hopen u te mogen begroeten bij het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner.

Met vriendelijke groet,
Namens Sparta Rotterdam

Rob Westerhof
Voorzitter

Dresscode: Tenue de ville
Prijs per persoon: € 130,00