fbpx
Home » Agenda items » Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner Jubileumeditie 135-jarig bestaan = vol!

Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner Jubileumeditie 135-jarig bestaan = vol!

06 december 2022 - 13:00

Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner Jubileumeditie 135-jarig bestaan

De laatste editie van ons Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner is alweer enige tijd geleden. Voor wie er bij waren, dit was op een schitterende locatie in de Rivierahal te Diergaarde Blijdorp. Deze locatie heeft een historische betekenis voor ons elftal van 1959 vanwege de viering van het kampioenschap in 1959.

De ingeslagen weg van het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner zetten we dit seizoen voort op een nieuwe en unieke Rotterdamse locatie. Op een flinke steenworp afstand van Het Kasteel zal deze Spartaanse avond gehouden worden in de Hangar van het Fletcher Hotel van Rotterdam (The Hague) Airport.

Met een Europees georiënteerde luchthaven in onze eigen stad zal het thema van de avond ‘Sparta in Vogelvlucht’ zijn. Dit komt onder andere tot uiting bij de invulling van deze avond. We kijken dan letterlijk terug op onze rijke historie en belichten de hoogtepunten waarom wij het 135-jarig jubileum groots vieren.

Tijdens het driegangendiner zorgen wij uiteraard voor sfeervolle entertainment en staat de avond onder leiding van presentator Ruud van Os. Na het diner is de avond niet voorbij. Een gezellige after-party is gegarandeerd. Wie er deze avond optreden, houden we nog even geheim!

Het tarief voor de geheel verzorgde avond bedraagt € 135,- per persoon excl. BTW.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een VIP-arrangement? Klik hier om het VIP-arrangement te bekijken en maak uw interesse kenbaar bij de aanmelding.

LET OP: Het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner = vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

PS: Dress to impress!
Voor de heren is het dragen van onze Rood Witte stropdas gewenst.