fbpx
Home » Terugblik live Business Club Lunch vanaf Het Kasteel

Terugblik live Business Club Lunch vanaf Het Kasteel

15 april 2021 - 15:52

Gisteren waren wij live vanuit Het Kasteel met ESET Nederland en BICT Groep om de bedrijven uit de Sparta Rotterdam Business Club onder het genot van een thuisbezorgde lunch mee te nemen in online veiligheid en de bewustwording omtrent dit onderwerp.

ESET Nederland en BICT Groep faciliteren samen een veilige werkomgeving voor Sparta Rotterdam en de specialistische kennis die beide partners hierover beschikken, wilden zij graag delen met hun mede-sponsoren. Uiteraard werd ook kort het seizoen tot nu toe besproken, maar dat was niet de enige reden dat Bart Vriends aansloot aan tafel bij presentator Bart Nolles en gesprekspartners Dave Maasland, Bas Voermans en Manfred Laros.

ESET Nederland heeft voor de spelers van Sparta Rotterdam recent een training gegeven m.b.t. hun online veiligheid en privacy. Vanuit die opgedane ervaring vertelde Bart Vriends over zijn belangen als profvoetballer bij het online veilig acteren en hoe hij hiervoor zorgt draagt. Praktijkvoorbeelden als het beheren van alle wachtwoorden en een two factor authentication (2FA) kwamen aan bod.

Wij kijken terug op een geslaagde middag, waarbij de dank uitgaat naar onze partners en deelnemers!