Home » BEEQUIP en Trainiac wedstrijdsponsoren bij thuisnederlaag tegen FC Groningen: 1-2

BEEQUIP en Trainiac wedstrijdsponsoren bij thuisnederlaag tegen FC Groningen: 1-2

17 februari 2020 - 12:22

Sparta Rotterdam heeft de thuiswedstrijd tegen FC Groningen nipt verloren met 1-2. Op een winderig Kasteel kwamen de Groningers al in de eerste helft op een 0-2 voorsprong, en bleek de vroege aansluitingstreffer van Sparta in de tweede helft net niet genoeg om één of drie punten uit het vuur te slepen. BEEQUIP was als wedstrijdsponsor prominent aanwezig op de wedstrijddag en voorafgaand aan de wedstrijd bij het Offshore Wint-event in de Ridderzaal. Man of the Match-sponsor van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen was Trainiac.

Abdou Harroui en Suently Alberto zochten na afloop Mark Capel en zijn gasten namens Trainiac op in de Jupiler Lounge. Het bedrijf, gespecialiseerd in het trainen van ondernemingsraden, beleefde de laatste 5 minuten van de wedstrijd aan de rand van het veld en nam na afloop het gesigneerde thuisshirt in ontvangst.

BEEQUIP was als wedstrijdsponsor prominent aanwezig op de wedstrijddag en voorafgaand aan de wedstrijd bij het Offshore Wint-event in de Ridderzaal. Trots poseren Peter Loef en Rik Zwinkels met het gesigneerde Sparta-shirt en de broek waar zij als co-sponsor zichtbaar op zijn.

Foto’s: Awé Krijger