Home » Begin de zomervakantie op de Familiedag van Sparta Rotterdam

Begin de zomervakantie op de Familiedag van Sparta Rotterdam

03 juli 2019 - 12:09

Zaterdag 20 juli is het weer tijd voor de Familiedag. De Familiedag is het moment om kennis te maken met de (nieuwe) spelers en uiteraard is het een gezellige dag voor jong en oud. Het hele terrein zal weer volgezet worden met de leukste springkussens en allerlei (voetbal)activiteiten.

Programma

12:00 uur Stadion geopend
12:50 uur Spelerspresentatie
13:00 uur Sparta Rotterdam – NAC Breda
14:45 uur Start activiteiten op het voorplein
15:00 uur Start rondleidingen in Het Kasteel (ingang Brasserie Kasteel Spangen)
15:15 uur Andro Knel Bokaal
15:45 uur Boekoverhandiging op het podium ‘’Sparta – Terug waar het thuishoort’’
16:00 uur Start handtekeningensessie
17:30 uur Einde Familiedag

Toegang
De Familiedag van Sparta Rotterdam en dus ook de wedstrijd is gratis te bezoeken voor iedereen. Jong en oud, iedereen is welkom voor een onvergetelijke dag op Het Kasteel.

Openbaar Vervoer
Indien u met het Openbaar Vervoer komt adviseren wij u om met tramlijn 8 (stopt voor Het Kasteel), bus 38 (stopt op de Beukelsbrug) of de metro te komen (stopt bij Marconiplein).

Parkeren
Natuurlijk kunt u ook met de auto naar Sparta komen. Er kan gratis worden geparkeerd op P5. Parkeerterrein P5 vindt u tegenover het stadion, aan de andere kant van de Horvathweg.

Activiteiten
Uiteraard komen een aantal activiteiten uit eerdere edities, terug op de jaarlijkse Familiedag. De rondleiding door Het Kasteel, spelerspresentatie en handtekeningensessie zijn weer opgenomen in het programma. Daarnaast wordt het voorplein en het stadion gevuld met vele springkussens en (voetbal)activiteiten. Voor meer updates over activiteiten: hou de Facebook pagina van Sparta Rotterdam in de gaten.

Sparta Fanshop
De Sparta Fanshop zal geopend zijn op zaterdag 20 juli, vergeet hier niet een kijkje te nemen en koop iets uit de nieuwe collectie!

Kom jij ook?
Geef op Facebook door of je erbij bent en blijf op de hoogte van alle updates.

Plattegrond