fbpx
Home » Bekijk hier de Business Club Agenda voor komend seizoen

Bekijk hier de Business Club Agenda voor komend seizoen

12 september 2019 - 14:21

BUSINESS CLUB AGENDA 2019-2020

DE WERELD VAN SPORT BIJ WOONING DONDERDAG 14 NOVEMBER
In het thema ‘De wereld van sport’ bespreken wij samen met trainer Henk Fraser en andere bekende tafelgasten (worden ter verrassing later onthuld) de positie van Sparta Rotterdam en de invloed van een sponsor in het betaald voetbal.

NIEUWJAARSRECEPTIE OP HET KASTEEL DINSDAG 14 JANUARI
Graag nodigen wij je op dinsdag 14 januari van 16.30 – 18.30 uur uit voor onze nieuwjaarsreceptie om onder het genot van een hapje en een drankje terug te blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas te heffen op een mooi en sportief 2020.

VAN MOSSEL VKV BUSINESS ONBIJT & VITALITEIT WOENSDAG 12 FEBRUARI
Het Business Club ontbijt bij Van Mossel VKV in samenwerking met Euro Caps en Van der Linde Catering om het thema vitaliteit en gezondheid in sport en business op een leuke wijze te presenteren.

BUSINESS TRIP REAL MADRID – VALENCIA ZATERDAG 21 MAART T/M MAANDAG 23 MAART
In de driedaagse Business Trip naar Madrid bezoeken wij o.a. de wedstrijd Real Madrid – Valencia wat voor ons een perfecte gelegenheid is om amusement samen te laten gaan met het (beter) leren kennen van de mede-sponsoren in Madrid.

TEAMBUILDING PARK IJSSELWEIDE DONDERDAG 26 MAART
Als onderdeel van een stukje teambuilding binnen onze Business Club, hebben we er voor gekozen om diverse teams te laten starten op de 9-holesbaan bij Park IJsselweide om de strijd aan te gaan met een aantal spelers van de A-selectie.

ROOD WITTE MANNEN & VROUWEN DINER DONDERDAG 16 APRIL OF DONDERDAG 23 APRIL
De traditie binnen onze club om jaarlijks het Rood Witte Mannen en Vrouwen Diner te organiseren om o.a. een mooi bedrag op te halen voor onze jeugdopleiding.

LENTEBORREL & LIFESTYLE EVENT KEIRETSU DONDERDAG 7 MEI
Een informele lenteborrel bij Keiretsu Europe, waarbij het thema (sport)marketing wordt belicht.

BICT Groep GOLFDAG BIJ RHOON GOLFCENTER DONDERDAG 28 MEI
De jaarlijks terugkerende golfdag bij GolfCenter Rhoon waar onze business club leden onderling de strijd kunnen aangaan en waar gezelligheid hoog in het vaandel staat.

BUSINESS CLUB VOETBAL TOERNOOI SPARTA ROTTERDAM 2E WEEK JUNI
Het Sparta Business Club 7×7 toernooi op Het Kasteel of op Terbregge waar wij graag ons netwerk onderling activeren door middel van gemengde teams die strijden om de Sparta Cup.