fbpx
Home » Clubs betaald voetbal overleggen vrijdag over gevolgen coronamaatregelen

Clubs betaald voetbal overleggen vrijdag over gevolgen coronamaatregelen

21 april 2020 - 19:27

Premier Mark Rutte heeft in zijn gehouden persconferentie op dinsdag 21 april medegedeeld dat vergunning verplichte evenementen tot 1 september geen doorgang zullen vinden. Wedstrijden in het Betaald Voetbal behoren tot deze evenementen. In het belang van de gezondheid van iedereen is er uiteraard begrip voor dit onvermijdelijke besluit.

Aankomende vrijdag is er een overleg gepland met de belanghebbenden in het voetbal, waaronder de clubs, KNVB, Eredivisie CV en Coöperatie Eerste Divisie, over wat de gevolgen zijn voor het profvoetbal in Nederland.

Zodra er overeenstemming is bereikt zullen wij alle fans informeren en mogelijke vragen beantwoorden. Dit geldt ook voor vragen over hoe om te gaan met reeds gekochte (seizoen)kaarten voor de wedstrijden die als gevolg van de coronamaatregelen niet meer met publiek gespeeld kunnen worden.

Sparta Rotterdam zal met de collega clubs, de KNVB en haar stakeholders tot gezamenlijke oplossingen en besluiten moeten komen om voetbal op Het Kasteel voor het aankomende seizoen en jaren nog hierna te waarborgen. Wij vragen nogmaals om het geduld en begrip van iedereen die de club een warm hart toedraagt.