fbpx
Home » Contract Henk van Stee opengebroken en verlengd

Contract Henk van Stee opengebroken en verlengd

29 januari 2021 - 14:00

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Henk van Stee over het openbreken en verlengen van zijn contract. De 59-jarige Rotterdammer had een contract tot medio 2022 en dit is nu vroegtijdig verlengd tot medio 2024.

Directeur Manfred Laros over de contractverlenging van de technisch directeur: “Henk is bij ons binnengekomen toen we in degradatiestrijd waren en uiteindelijk een stapje terug moesten doen. Maar na deze stap terug hebben we met elkaar twee stappen vooruit gezet met een promotie in 2019 en een elfde plaats in 2020. Na een moeilijke start dit seizoen, zeker met ons competitieprogramma, staan we nu op een fraaie tiende plaats en zijn we hard op weg om ons wederom te handhaven op het hoogste niveau. Dit doen we met een herkenbare manier van spelen en met een mix van spelers uit de eigen jeugdopleiding en gerichte aanwinsten van andere clubs. Dit, combinerend met de door Henk samengestelde technische staf met veel Spartanen, draagt allemaal bij aan de sportieve groei die we doormaken.”

Henk van Stee over zijn langere verblijf in Rotterdam-West: “In de afgelopen drie jaar hebben we al flinke stappen gezet met Sparta. Het is ontzettend mooi om te zien dat we vanuit de Keuken Kampioen Divisie nu voor het tweede seizoen op rij meedoen in de middenmoot van de Eredivisie. We hebben bij Sparta allemaal de ambitie om hier de komende jaren een goed vervolg aan te geven en met de hele club door te groeien naar een stabiele Eredivisieclub. Door gericht te werken aan het versterken van de hele voetbaltechnische tak van de club ben ik ervan overtuigd dat we nog stappen kunnen maken en daar maak ik graag deel van uit.