fbpx
Home » Deelnemers Community Champions ontvangen certificaat

Deelnemers Community Champions ontvangen certificaat

06 juli 2023 - 14:12

De deelnemers van het project Sparta Rotterdam Community Champions hebben woensdagmiddag hun certificaat voor succesvolle projectdeelname ontvangen in De Bosselaar van het Sparta Stadion. De deelnemers hebben een traject gevolgd waarin zij zich gemiddeld vijf uur per week (buiten schooltijd) vrijwillig hebben ingezet voor de maatschappij om zichzelf en de omgeving van het Sparta Stadion te ontwikkelen.

Binnen deze weken gingen zij aan de slag met vaardigheden als communiceren, innoveren, ondernemen en het ontdekken van talenten door middel van workshops en stage-momenten bij diverse werkgevers. Deze vaardigheden brengen zij in praktijk door het organiseren van buurtactiviteiten, wijktrainingen, evenementen voor jong en oud of deelname aan de jongerenraad.

Deelnemen?

Wil jij jouw talenten ontdekken, nieuwe mensen leren kennen en iets doen voor de samenleving en ben jij tussen de 15 en 27 jaar en wil je graag investeren in jezelf? Meld je dan aan voor de nieuwe groep van Community Champions Sparta Rotterdam. Klik hier voor meer informatie.