fbpx
Home » Derby in halve finale Play-Offs

Derby in halve finale Play-Offs

18 mei 2021 - 16:21

Sparta Rotterdam heeft een fantastische prestatie neergezet door zich te kwalificeren voor de Play-Offs. Zondagmiddag won de ploeg van Henk Fraser met 1-2 tegen SC Heerenveen. Mede dankzij die belangrijke overwinning treedt Sparta toe aan het toernooi voor Europees voetbal. Aanstaande woensdag neemt Sparta het in de halve finale op tegen Feyenoord. Om 21:00 zal de bal gaan rollen in De Kuip. Feyenoord eindigde dit seizoen op plaats vijf in de Eredivisie en strijd met Sparta voor een plaats in de finale van de Play-Offs.

Lennart Thy en Wouter Burger maakten het feestje compleet afgelopen zondag. Zij scoorden beide in de wedstrijd tegen Heerenveen, waardoor de drie punten mee terug naar Rotterdam gingen. En die drie belangrijke punten werden door de supporters feestelijk onthaalt. Honderden Spartanen verzamelden zich bij Het Kasteel om de overwinning en de plaats in de Play-Offs te vieren.

Eerder dit seizoen zette Sparta een goed resultaat neer in De Kuip tegen Feyenoord. Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Lennart Thy maakte vanaf elf meter het doelpunt voor Sparta.