Home » Drie wedstrijdsponsoren zien drie thuisdoelpunten tegen AZ

Drie wedstrijdsponsoren zien drie thuisdoelpunten tegen AZ

22 december 2019 - 17:09

Sparta Rotterdam heeft 2019 afgesloten met een klinkende zege op gedeeld koploper AZ. Na negentig minuten viel 3-0 te lezen op het scorebord. In een wedstrijd die grotendeels in het teken stond van Jules Deelder, zagen drie wedstrijdsponsoren Sparta Rotterdam drie keer scoren op Het Kasteel waar nog geruime tijd na de aftrap in alle zakelijke ruimten nog werd nagepraat over de bewogen wedstrijd.

ESET Nederland was de Man of the Match-sponsor bij de laatste wedstrijd van het kalenderjaar. Pro Industry en ARBO Rotterdam waren respectievelijk wedstrijd- en wedstrijdbalsponsor. Onderstaand de foto’s van de sfeervolle avond op Het Kasteel.

Abdou Harroui speelde een puike pot en werd daarmee gekroond tot de ESET Nederland Man of the Match. Uit handen van de co-sponsor ontving hij een mooi rood-wit boeket ten favoure van zijn goede wedstrijd.

Khalid Karami en Nico Jalink bezochten Pro Industry op de terrassen van de Jupiler Lounge om het gesigneerde thuisshirt uit te reiken aan de wedstrijdsponsor.

Trouwe sponsor ARBO Rotterdam was wedstrijdbalsponsor bij de wedstrijd tegen AZ en vierde de overwinning samen met een mooie groep relaties. De wedstrijdbal werd overhandigd door Khalid Karami en Nico Jalink aan de wedstrijdbalsponsor.

Foto’s: Awé Krijger