Home ยป D&S Groep, Euro Caps & De Goudse bezorgen kinderen een geweldige middag op Het Kasteel

D&S Groep, Euro Caps & De Goudse bezorgen kinderen een geweldige middag op Het Kasteel

08 juni 2020 - 14:28

Zaterdag 6 juni kwamen er meer dan 250 enthousiaste kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar naar Het Kasteel om te trainen als een Sparta speler. Een speciale actie voor kinderen van ouders in de zorg, in samenwerking met D&S Groep, Euro Caps en De Goudse. Sparta Rotterdam organiseerde Sparta Clinics activiteiten onder drie ziekenhuizen. De eerste groep werd gevormd door de kinderen van het Erasmus MC. Daarna mochten de kinderen van het Franciscus Gasthuis & Vlietland het veld op. Vol enthousiasme werd de laatste clinic onder leiding van trainers van de Sparta Jeugdopleiding gegeven aan de kinderen van het Groene Hart Ziekenhuis.

We kijken terug op een geslaagde, zonnige middag, die volledig volgens de richtlijnen werd uitgevoerd, met onder andere een duidelijke routing, afstand en desinfectie. De ouders hadden er alle begrip voor dat ze de kids niet in het stadion konden aanmoedigen en ze bij de organisatie in goede handen waren. Op het veld werden allerlei oefenvormen uitgezet. Onder leiding van de jeugdtrainers draaiden de groepen op het veld door en werd het een onvergetelijke voetbalmiddag. Ook Ragnar Ache, Abdou Harroui, Deroy Duarte, Emanuel Emegha en speelsters Fleur Mol en Anna Veldhuizen gaven aanwijzingen bij de diverse onderdelen en deelden handtekeningen uit. Na ruim een uur op het veld kregen de kinderen allemaal een diploma als dank voor hun deelname en plezier.

Het was een mooie middag voor de kinderen van ouders in de zorg. We hopen dat de kids hebben genoten en wie weet tot ziens bij een nieuwe Sparta Clinics activiteit.

Bekijk hier een selectie foto’s door Ingrid Mol.