fbpx
Home » D&S Groep komend seizoen co-sponsor Sparta Rotterdam

D&S Groep komend seizoen co-sponsor Sparta Rotterdam

16 juni 2022 - 12:00

Sparta Rotterdam en D&S Groep hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract voor het seizoen 2022-2023. De huidige hoofdsponsor van de Kasteelclub zal komend seizoen als co-sponsor op het wedstrijdshirt zichtbaar zijn.

Namens D&S Groep is directeur John van Doorn verheugd om de samenwerking met Sparta voort te zetten. “Met D&S Groep zijn we vier seizoenen hoofdsponsor van Sparta Rotterdam geweest. We zijn ingestapt toen de club net gedegradeerd was en vanaf dat moment hebben we de opmars van de club meegemaakt met een promotie in Doetinchem, daarna een prima 11e plaats, gevolgd door een 8e plaats met plaatsing voor de play-offs voor Europees voetbal en afgelopen seizoen de schitterende ontknoping. Parallel met Sparta hebben we ook met D&S Groep een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. We hebben als bedrijf op een hele mooie manier vier seizoenen in de spotlights gestaan en qua bekendheid zijn we gestegen. Nog belangrijker vind ik de vele maatschappelijke initiatieven die Sparta en D&S Groep hebben ontplooid. We hebben door middel van het hoofdsponsorschap duizenden kinderen uit de regio kennis laten maken met Sparta door middel van onder andere clinics, trainingen en wedstrijdbezoek. We hebben aan Sparta laten weten dat wij de club niet in de steek zouden laten, ook als het onverhoopt niet was gelukt om in de Eredivisie te blijven. Het is nu echter wel tijd om de mooiste positie van het Sparta-shirt over te dragen aan een ander bedrijf. D&S blijft zichtbaar op het shirt en kiest voor een andere invulling van het sponsorschap, waarbij wij ook de vrouwen en jeugdopleiding blijven ondersteunen. Daarnaast blijven wij hoofdsponsor van de RV&AV Sparta, de amateurtak van de club en maatschappelijk partner van Stichting De Betrokken Spartaan.”

Dave van der Meer, commercieel manager van de Kasteelclub: “In de afgelopen vier jaar zijn D&S Groep en Sparta Rotterdam zeer sterk naar elkaar toegegroeid. De hechte familiaire sfeer van D&S paste uitstekend bij de waarden van onze club. Wat niet onvermeld mag blijven is de ontzettende loyale houding van D&S ten opzichte van Sparta. Niet alleen vanwege het moment dat we elkaar vonden in het hoofdsponsorschap, maar zeker in de lastige periode waarin het coronavirus de club en het gehele betaald voetbal enorm trof. D&S gaf toen het voorbeeld dat ‘In voor- en tegenspoed’ niet alleen een strofe uit het clublied is. Zij braken toen het contract als hoofdsponsor direct open en verlengden met een extra jaar waardoor Sparta nog meer zekerheid kreeg in de top van onze sponsorpiramide. De club wil daarom ook via deze weg nogmaals haar dank uitspreken naar de directie van D&S Groep en de familie Van Doorn en de familie Salari voor de afgelopen vier jaar. Extra verheugd zijn we dat D&S Groep ook komend seizoen aan de club verbonden is. Weliswaar niet als hoofdsponsor, dat stokje wordt doorgegeven, maar als co-sponsor op het mooiste shirt van Nederland.”

 

(Directie D&S Groep: Richard Salari, John van Doorn, Tim van Doorn)