02 februari 2024 - 20:53

Het voetbalweekend is vrijdagmiddag afgetrapt, waarbij zowel Sparta O13 als O15 bezoek kregen vanuit Eindhoven voor de competitie.
________
Sparta O13 – PSV O13 (1-3)

Sparta O13 komt 0-1 achter tegen PSV O13 nadat vrijdagmiddag werd afgetrapt tegen de Eindhovenaren. Via een goed geplaatste vrije trap waarbij de PSV keeper genageld staat, is het de aanvoerder die de bal in de touwen trapt. Na de thee (1-1) kan Sparta niet echt een vuist maken in de afronding en profiteert PSV van de kansen die ze creëren. Na nog twee doelpunten van de Eindhovenaren, komt de eindstand op 1-3.

Sparta O15 – PSV O15 (6-0)
Ook PSV O15 kwam vrijdagmiddag op visite op Sportpark Thurlede. Sparta O15 maakte het verlies in Den Haag van vorige week meer dan goed. Bij een 2-0 ruststand door een eigen doelpunt van PSV en vlak voor rust een doelpunt van Ghalil Bousnane, gingen de ploegen aan de thee. Na rust blijft Sparta scoren en komt de eindstand maar liefst op 6-0.