Home » ESET blijft co-sponsor van Sparta

ESET blijft co-sponsor van Sparta

24 juli 2020 - 10:00

De samenwerking tussen Sparta Rotterdam en ESET is met één seizoen verlengd. Het IT-beveiligingsbedrijf gaat hiermee het zevende seizoen als co-sponsor in.

‘Wij merken nog steeds voordelen van ons sponsorschap bij Sparta en geloven dat er nog steeds meer uit te halen is’, vertelt Dave Maasland, CEO van ESET. ‘In het partnership dat we nu aangaan, gaan we nog meer op zoek naar hoe we van betekenis kunnen zijn voor elkaar. De huidige situatie met de coronacrisis is natuurlijk een negatieve, maar heeft onze merken misschien nog wel dichter bij elkaar gebracht. We hebben er heel veel zin in om de onderlinge samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen.’

Dave van der Meer deelt dit enthousiasme. ‘Vanaf de eerste kennismaking hebben we een goede relatie met ESET en we hebben door de jaren heen gemerkt dat het wederzijdse gevoel steeds beter geworden is. Zowel Sparta als ESET heeft de afgelopen jaren stappen vooruit gezet en allebei zijn we nog steeds ambitieus om verder door te groeien. Wij door een stabiele Eredivisieclub te worden, ESET door zich nog meer te vestigen als dé cybersecuritypartij van Nederland. We denken dat we elkaar versterken en samen deze doelstellingen kunnen realiseren.

Over ESET

Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in realtime bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke ‘’in-the-wild’’ malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003. Ga voor meer informatie naar www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.