fbpx
Home » Familiedag Sparta Rotterdam 5 augustus 2023!

Familiedag Sparta Rotterdam 5 augustus 2023!

Zaterdag 5 augustus is het zover, dan opent Sparta Rotterdam de poorten van Het Kasteel tijdens de traditionele Familiedag. De Familiedag wordt afgetrapt met een oefenduel tussen Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Deze wedstrijd begint om 13:00 uur, terwijl één uur eerder om 12:00 uur het stadion open gaat en de activiteiten rondom het stadion gaan beginnen.

Het is een weerzien met flink wat oud-Spartanen die nu werkzaam zijn bij oefenpartner RKC Waalwijk. Aaron Meijers speelde afgelopen seizoen nog voor Sparta en ook Michiel Kramer was actief op Het Kasteel, terwijl in de technische staf ook een hoop bekende gezichten zitten in hoofdtrainer Henk Fraser en assistenten Adil Auassar en Geert Arend Roorda. Het oefenduel is te bekijken vanaf de Denis Neville en Kasteel-tribune en het stadion is te betreden via Ingang B-Links, C-Links en rechts & D-Rechts. Na afloop van de wedstrijd zijn er rondom het stadion eet- en drinkkraampjes, vele activiteiten voor kinderen, live muziek, interviews en de kidspersconferentie aanwezig.

Heb jij als Spartaantje altijd al een vraag willen stellen aan een speler of de trainer? Pak dan nu je kans tijdens de kidsperseconferentie. De kidspersconferentie begint om 15:30 in het perscentrum en jij kan je nu al hier inschrijven! Wees er snel bij want vol = vol. Voor de Spartaantjes is er ook een strippenkaart af te halen bij het kraampje van KidsClub de Spartaantjes. Voltooi alle activiteiten die op de strippenkaart staan, lever hem in bij het kraampje van Kidsclub de Spartaantjes en maak kans op een unieke Sparta-prijs!

Praktiche informatie

Toegang
De Familiedag van Sparta Rotterdam is een groot feest voor jong en oud. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven op Het Kasteel. Toegang tot de wedstrijd en de Familiedag is gratis voor iedereen.

Vervoer
Indien u met het Openbaar Vervoer komt adviseren wij u om met tramlijn 8 (stopt voor Het Kasteel), bus 38 (stopt op de Beukelsbrug) of de metro te komen (stopt bij Marconiplein).

Natuurlijk kunt u ook met de auto naar Sparta komen. Er kan gratis worden geparkeerd op P5. Parkeerterrein P5 vindt u tegenover het stadion, aan de andere kant van de Horvathweg. Hierbij geldt; vol = vol. De gehele wijk Spangen is betaald parkeren. Mocht P5 vol staan adviseren wij te parkeren op industriegebied Spaanse Polder.

De gehele Familiedag (dus ook de wedstrijd) is uiteraard gratis toegankelijk en iedereen is welkom vanaf 12:00 uur, jong en oud!
Bekijk hieronder het programma met een greep uit de leuke activiteiten:

 

Tijd Activiteit Locatie
12:00 uur Opening Stadion en activiteiten Sparta Stadion en rondom Sparta Stadion
12:50 uur Spelerspresentatie Sparta Stadion, tribunes Denis Neville & Kasteel
(B-Links, C-Links en Rechts & D-Rechts)
13:00 uur Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk Sparta Stadion, tribunes Denis Neville & Kasteel
(B-Links, C-Links en Rechts & D-Rechts)
15:00 uur Activiteiten rondom stadion Rondom Sparta Stadion
15:00 uur Rondleidingen Sparta Stadion Ingang Brasserie Kasteel (kaarten af te halen bij kraampje KidsClub De Spartaantjes)
15:20 uur Interviews met spelers en staf Podium voorplein
15:30 uur Kidspersconferentie Perscentrum Sparta Rotterdam
16:00 uur Handtekeningensessie selectie Buitenkant spelershome Sparta Stadion

Hieronder de plattegrond met daarop alle activiteiten en locaties: