Home » Fotoverslag: line-up Ajax – Sparta

Fotoverslag: line-up Ajax – Sparta

11 december 2023 - 15:52

Afgelopen zaterdag speelde Sparta tegen Ajax en zoals gewoonlijk waren onze Spartaantjes er weer bij! 11 Spartaantjes mochten in het paarse uittenue meelopen in de line-up.

Na een grote kans van Tobias Lauritsen begon Sparta goed aan de wedstrijd. Helaas was het de thuisploeg die via Brian Brobbey op voorsprong kwam. Sparta speelde een goede eerste helft en had een aantal kansen waarmee de Rotterdammers zeker op een gelijkspel kon komen. Jammer genoeg was dit niet het geval en gaf de scheidsrechter, Danny Makkelie, vlak voor rust een penalty aan Ajax. Bergwijn schoot de 2-0 binnen vanaf de penaltystip. Aan het begin van de tweede helft was het weer Sparta die een kans kreeg. In de 55ste minuut kwam Sparta terug in de wedstrijd door een mooi doelpunt van Camiel Neghli. Helaas wist Sparta niet nogmaals te scoren en dus verliest de ploeg uit Rotterdam west met 2-1 van Ajax.

Aankomend weekend speelt Sparta haar laatste wedstrijd van het jaar tegen de nummer vier van de Eredivisie: FC Twente. Er wordt zondag 17 december om 14:30 uur afgetrapt op Het Kasteel.