Home » Fotoverslag | Line-up Sparta – Heerenveen

Fotoverslag | Line-up Sparta – Heerenveen

18 april 2023 - 09:54

Afgelopen zaterdag was SC Heerenveen te gast op Het Kasteel. Dit seizoen speelde Sparta haar allereerste competitiewedstrijd tegen Heerenveen. Deze eindigde toen in een 0-0 gelijkspel.

Tijdens de line-up deze thuiswedstrijd mochten er vijftien Spartaantjes mee oplopen met de spelers en arbiters. De openingsgoal werd gescoord door Mica Pinto. Een prachtige goal die je niet vaak genoeg terug kan kijken! Daarna was Sparta los en kreeg het kansen op nog een doelpunt voor rust. Uiteindelijk viel de tweede Spartaanse goal nog voor rust. Deze werd helaas afgekeurd omdat de bal vanuit de corner over de achterlijn was geweest. In de tweede helft scoorden Younes Namli, Shurandy Sambo en Vito van Crooij wat ervoor zorgden dat Sparta de wedstrijd met 4-0 won. Sparta is door deze winst een plek gestegen en staat nu op een hele mooie vijfde plaats in de ranglijst.

Aanstaande zondag reist Sparta af naar de nummer 6, namelijk FC Twente. De wedstrijd start om 12:15.