Home » Fotoverslag | Spartaantjes lopen mee bij Sparta – FC Twente

Fotoverslag | Spartaantjes lopen mee bij Sparta – FC Twente

14 november 2022 - 15:18

Afgelopen vrijdagavond speelde Sparta haar laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegen de nummer 4 van de Eredivisie, FC Twente. De 14 Spartaantjes openden de wedstrijd door samen met de spelers en arbiters het veld op te lopen. Het was een spannende wedstrijd. Twente was veel aan de bal in de eerste helft en dat ging gepaard met veel kansen. Sparta wist echter alsnog met een 0-0 de rust in te gaan. In de tweede helft kwam Twente op voorsprong door een kopbal van de zoon van Maurice Steijn, de hoofdtrainer van Sparta. De voorsprong van Twente was echter niet van lange duur. Ondanks dat de vriendin van Verscheuren in het stadion zat (normaal scoort hij alleen als ze er niet bij is), maakte hij toch een goal en zette hiermee de 1-1 op het scorebord. Beide teams verdeelden de punten na 90 minuten voetballen.

Sparta speelt haar eerste wedstrijd pas weer op 7 januari. De Spartanen gaan dan op bezoek bij PSV in Eindhoven.

Foto’s van Carla Vos, Proshots en Sparta media.