fbpx
Home » De Goudse Verzekeringen en Sparta Rotterdam vinden elkaar in nieuwe overeenkomst voor het seizoen 2021-2022.

De Goudse Verzekeringen en Sparta Rotterdam vinden elkaar in nieuwe overeenkomst voor het seizoen 2021-2022.

05 mei 2021 - 11:59

Zowel commercieel directeur Bernardo Walta van De Goudse als commercieel manager Dave van der Meer namens Sparta zijn eenduidig als hun gevraagd wordt naar deze verlenging.

“Wij hebben een lange, historische band met Sparta zoals de beelden laten zien en onze relaties en medewerkers volgen de club met veel plezier. Helaas kon dat het afgelopen seizoen grotendeels alleen via de tv, maar we hopen snel weer naar het Kasteel te kunnen komen en zijn er trots op dat we onze overeenkomst als Official Business Partner opnieuw hebben verlengd’, aldus Bernardo Walta.

Dave van der Meer haakt hierop aan: “Toen ik de beelden onder ogen kreeg, was loyaliteit het eerste woord dat door mijn gedachte schoot. Bij Sparta is niet alleen op de tribunes de loyaliteit groot, maar zowel bij De Goudse als bij Sparta geldt dit ook voor de loyaliteit op de werkvloer. Het beste is dit te zien binnen de huidige technische staf. Bijna de gehele technische staf heeft in het shirt met daarop De Goudse gevoetbald en zijn na diverse omzwervingen weer terug op het voor hun vertrouwde Kasteel”.