fbpx
Home » Informatie kaartverkoop en wedstrijdbezoek Sparta – NAC

Informatie kaartverkoop en wedstrijdbezoek Sparta – NAC

12 augustus 2020 - 16:45

Zaterdag 22 augustus speelt Sparta Rotterdam om 13:00 uur de eerste thuiswedstrijd in de voorbereiding. Tegenstander is NAC Breda.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd start vrijdag 14 augustus om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop.

Uitsluitend seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam kunnen 1 ticket per seizoenkaart kopen. De prijs is 10 euro per ticket. Er zijn uitsluitend tickets te koop voor de Denis Neville-tribune. In totaal zijn dit er circa 750.

Let op: Op de wedstrijddag is er géén kaartverkoop.

Wedstrijdbezoek is anders dan normaal

Een wedstrijdbezoek op Het Kasteel zal voorlopig anders verlopen dan normaal. Op www.sparta-rotterdam.nl/gezondheid leest u meer informatie over de zaken waarmee u rekening dient te houden bij uw wedstrijdbezoek. De belangrijkste punten zijn onder andere dat alle tickets op vaste stoelnummers worden uitgegeven, bezoekers worden verplicht een mondmasker (ook over de neus) te dragen vanaf aankomst bij het stadion, afstand van elkaar te houden en vijf vragen te beantwoorden van de gezondheidscheck.

Singleseats en Duoseats

Supporters kunnen kiezen uit singleseats en duoseats op de tribune (zolang de voorraad strekt). Als u alleen komt dan kunt u uitsluitend een singleseat (een enkele stoel) kiezen en komt u met meerderen dan kunt u ook de duoseats (twee stoelen naast elkaar) kiezen. Als u met meer dan twee personen komt dan kunt u in de plattegrond zoeken naar stoelen die zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt komen. Het is echter wel verplicht om plaats te nemen op de stoelen die op het ticket vermeld staan en dus de ruimte tussen de niet te gebruiken stoelen vrij te laten.

Minder validen terras
Seizoenkaarthouders van het minder validen terras kunnen een ticket bestellen door te mailen naar ticketing@sparta-rotterdam.nl Ook hiervoor geldt 1 ticket per seizoenkaart.