fbpx
Home » Informatie kaartverkoop FC Twente – Sparta Rotterdam

Informatie kaartverkoop FC Twente – Sparta Rotterdam

12 februari 2024 - 15:00

Op zaterdag 9 maart staat er voor Sparta Rotterdam een wedstrijd in het oosten van Nederland op het programma. De Kasteelheren brengen dan een bezoek aan FC Twente. In Enschede gaat de bal om 18.45 uur rollen.

Voor supporters van Sparta is het mogelijk om de selectie van Jeroen Rijsdijk te steunen in Overijssel. Dat kan door middel van de autocombi of de buscombi. Gezien de beperkte beschikbaarheid voor auto’s bij het gastenvak is er gekozen voor een verdeling tussen bussen en auto’s.

Voor beide opties geldt dat u met zowel een seizoenkaart, als een clubcard tickets kan afnemen (1 kaart per (S)CC).

Beschikbaarheid en prijzen

Autocombi

In totaal kunnen er 66 auto’s van de bezoekende club afreizen naar het gastenvak van FC Twente. Op uw omwisselbiljet staat de routebeschrijving waar u dient te parkeren.

Uw gekochte ticket kunt u op de wedstrijddag omruilen in een wedstrijdticket bij de stewards van Sparta. Deze stewards zullen aanwezig zijn bij de ingang van het uitvak. Doe dit uiterlijk om 18.30 uur, zodat u voor de aftrap in het stadion bent.

De prijs voor de autocombi bedraagt 16,50 euro.

Buscombi

De supportersvereniging zet ook twee bussen in naar Enschede. In totaal zullen er 101 kaarten in de verkoop gaan voor de buscombi.

De bussen vertrekken om 14.45 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u uiterlijk 14.30 uur bij het supportershome bent om in te checken voor de bus. Zo kunnen de bussen tijdig richting De Grolsch Veste vertrekken. Bij het inchecken voor de bus krijgen leden van de supportersvereniging vijf euro terug, jeugdleden tien euro.

De prijs voor de buscombi bedraagt 38,00 euro.

Aandachtspunten

Het is niet toegestaan om op de wedstrijddag de binnenstad te bezoeken. Ook het reizen met openbaar vervoer is verboden.

Data kaartverkoop

De kaartverkoop begint woensdag 14 februari om 11.00 uur. Vanaf dan zijn kaarten beschikbaar via www.spartakaartje.nl of in de fanshop. De kaartverkoop stopt op donderdag 7 maart om 17.00 uur, of eerder als er geen beschikbaarheid meer is.