fbpx
Home » Informatie kaartverkoop FC Utrecht – Sparta Rotterdam

Informatie kaartverkoop FC Utrecht – Sparta Rotterdam

24 mei 2023 - 14:11

Op donderdag 1 juni speelt Sparta de uitwedstrijd in de halve finale van de Play-Offs voor een ticket in de UEFA Europa Conference League. De aftrap in Stadion Galgenwaard is om 21.00 uur.

Voor Spartasupporters is het mogelijk om de ploeg van trainer Maurice Steijn te steunen in deze uitwedstrijd. Seizoenkaarthouders hebben als eerste de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen. Er kan 1 kaart per seizoenkaart gekocht worden. Ook wordt er met loyaliteitspunten gewerkt, om supporters die vaker naar uitwedstrijden gaan de kans te geven een kaart te bemachtigen. Sparta verwacht namelijk dat deze uitwedstrijd populair is onder de supporters.

Beschikbaarheid en prijzen

Buscombi

De best beschikbare manier om naar deze wedstrijd te gaan is via de buscombi. Om de maximale capaciteit van het uitvak te gebruiken werken we aan de beste verdeling tussen bussen en auto’s. In totaal zijn er 1.200 kaarten beschikbaar voor Spartasupporters. Daarvan zijn er 968 beschikbaar voor de buscombi.

De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u uiterlijk 17.45 uur bent ingecheckt bij het supportershome, zodat de bussen tijdig naar Utrecht kunnen vertrekken.

De prijs voor de buscombi bedraagt 26,00 euro (busreis en ticket). Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid van bussen en chauffeurs is het een enorme taak geweest om een betaalbare oplossing te vinden. Zowel de club als supportersvereniging hebben een bijdrage geleverd om de prijs te drukken en voor zowel leden als niet-leden van de supportersvereniging dezelfde prijs te hanteren.

Autocombi

Er is ruimte voor 75 auto’s bij de parkeerplaats van het Gastenvak. Het is noodzakelijk dat er minimaal 3 en maximaal 5 personen in één personenauto naar Utrecht reizen. Bij het bestellen van kaarten voor de autocombi krijgt u een speciale parkeerkaart om te parkeren bij het gastenvak. U bent verplicht daar te parkeren. Het is niet toegestaan om de binnenstad van Utrecht te bezoeken. De prijs voor de autocombi bedraagt 15 euro.

Loyaliteitspunten

Supporters met minimaal 7 loyaliteitspunten krijgen als eerste de kans om een kaartje te kopen voor deze uitwedstrijd. Indien het uitvak nog niet uitverkocht is, kunnen de overige seizoenkaarthouders in ronde twee een kaart kopen. Mochten er dan nog tickets beschikbaar zijn krijgen de ClubCard-houders vanaf ronde drie de mogelijkheid om een kaart te kopen.

Data kaartverkoop

Bekijk via uw account op www.spartakaartje.nl hoeveel loyaliteitspunten u heeft.

Het verkoopschema:

Verkoopronde 1 (minimaal 7 loyaliteitspunten): begint donderdag 25 mei om 11.00 uur. Tot 13.30 uur hebben zij voorrang.

Verkoopronde 2 (Seizoenkaarthouders): (indien niet uitverkocht) begint donderdag 25 mei om 14.00 uur. Tot 15.30 uur hebben zij aankooprecht.

Verkoopronde 3 (Seizoenkaarthouders en ClubCard-houders): (indien niet uitverkocht) begint donderdag 25 mei om 16.00 uur.

De verwachting is dat deze wedstrijd snel uitverkoopt. Kaarten zijn te koop via www.spartakaartje.nl