fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles – Sparta

Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles – Sparta

11 augustus 2022 - 13:02

Op zaterdag 27 augustus speelt Sparta Rotterdam de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd in De Adelaarshorst begint om 16:30 uur.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd start zaterdag 13 augustus om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop. De eerste twee dagen is er uitsluitend verkoop aan Seizoenkaart-houders van Sparta, 1 kaart per SCC. Vanaf maandag 15 augustus is er ook kaartverkoop aan ClubCard-houders.

Bij deze wedstrijd kan er gekozen worden uit reizen met Autocombi of met de Buscombi van de Supportersvereniging.

Autocombi
Er is in Deventer slechts ruimte voor 25 personenauto’s met Sparta-supporters. Om zoveel mogelijk supporters met de auto te laten reizen is er daarom een verplichting om met minimaal 3 en maximaal 5 supporters per auto te reizen. Ook is het verplicht om op de wedstrijddag je tickets om te wisselen bij verzorgingsplaats Tolnegen op de A1 tussen afslag 16 en 17. Dit omwisselen kan tussen 14:30 – 15:00 uur. Bij het omwisselen krijg je je tickets voor het uitvak en een parkeerkaart om te parkeren bij het gastenvak.
Tickets voor de Autocombi zijn 15,00 euro per stuk.

Buscombi
Voor de Buscombi is de prijs vastgesteld op 32,50 euro (busreis en toegangskaartje). Leden van de Supportersvereniging krijgen bij het inchecken op vertoon van hun lidmaatschap 5 euro retour. Jeugdleden krijgen 10 euro retour.

De bussen vertrekken om 13:30 uur vanaf het Supportershome van Sparta.

Belangrijk: Als je je auto parkeert nabij het Sparta Stadion is het betaald parkeren tot 23:00 uur.