fbpx
Home » Informatie kaartverkoop PSV – Sparta

Informatie kaartverkoop PSV – Sparta

15 september 2021 - 12:43

Op zondag 3 oktober speelt Sparta Rotterdam de vierde uitwedstrijd van het Eredivisieseizoen 2021-2022.

Supporters van Sparta kunnen kiezen tussen reizen met eigen vervoer of met de bus. Voor eigen vervoer zijn er voldoende kaarten beschikbaar. De supportersvereniging laat 1 bus rijden met maximaal 58 supporters.

Voor beide opties geldt dat er uitsluitend kaartverkoop is aan seizoenkaarthouders van Sparta (max 1 kaart per seizoenkaart) en dat er gebruikt wordt gemaakt van de Corona Check App als je 13 jaar of ouder bent.

Dat betekent dat supporters die de wedstrijd willen bezoeken een QR-code van de Corona Check App laten scannen. Die krijg je als je een volledige vaccinatie hebt gehad, of een doorgemaakte infectie in de afgelopen zes maanden hebt gehad, of dat je een negatieve test hebt gedaan van maximaal 24 uur oud via www.testenvoortoegang.nl

Voor de supporters die met eigen vervoer reizen wordt er voordat je het stadion in gaat gecontroleerd op de QR-code en je legitimatiebewijs. Voor de supporters die met de bus reizen wordt dit gedaan voordat je instapt in de bus.

Aanvullende regels busvervoer

De regels voor busvervoer zijn gelijk aan de huidige maatregelen die in het openbaar vervoer worden gehanteerd.

– Iedere passagier vanaf 13 jaar dient een mondkapje te dragen
– Lopen in de bus is niet toegestaan en de zitplaatsen direct achter en naast de chauffeur mogen niet worden gebruikt
– Het toilet van de bus mag niet worden gebruikt en alleen de middendeur mag gebruikt worden voor in- en uitstappen
– Voor zowel bus- als autovervoer geldt: blijf thuis bij gezondheidsklachten!

Beschikbaarheid en prijzen

Eigen Vervoer

Voor Eigen Vervoer zijn er voldoende tickets beschikbaar. De prijs is 19,00 euro per stuk.
Supporters die met de auto reizen dienen zelf een parkeerplaats te zoeken, er zijn geen gereserveerde parkeerplaatsen bij PSV. Het advies is om in parkeergarage Strijp-S te parkeren, dit is op loopafstand van het Philips Stadion.
Zorg dat je vanaf 19:00 uur bij het stadion bent om tijdig in het gastenvak te zijn. De wachttijd kan wellicht oplopen door de extra controle op de Corona Check App en legitimatiebewijs.

Buscombi

Er rijdt 1 bus, hier zijn 58 tickets voor beschikbaar. De prijs is 29,50 euro per stuk. (Jeugd)leden van de supportersvereniging krijgen bij inchecken 5 euro retour. (jeugdleden 10 euro retour)
De bus vertrekt om 17:00 uur vanaf het supportershome. Zorg dat je uiterlijk om 16:45 uur bent ingecheckt.

Data kaartverkoop

De kaartverkoop start zaterdag 18 september om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop. De kaartverkoop stopt zaterdag 2 oktober om 17:00 uur, of eerder indien uitverkocht.

Aandachtspunten

In het gastenvak is uitsluitend betaling per PIN mogelijk bij de catering.

In het Philips Stadion is het niet toegestaan om dranken mee te nemen het gastenvak op. Drank dient in de omloop bij de catering gedronken te worden.

Let op: Bovenstaande informatie is op basis van de huidige regels omtrent de corona-maatregelen. Met het kopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de voorwaarden zoals het gebruik van de Corona Check App. Mochten er wijzigingen komen in de voorwaarden dan informeren wij je zo spoedig mogelijk.