fbpx
Home » Interlandverplichtingen Kort, Drakpe, Melkersen, Saito, Kitolano en Pinto

Interlandverplichtingen Kort, Drakpe, Melkersen, Saito, Kitolano en Pinto

16 maart 2023 - 17:07

Vijf Spartanen zijn opgeroepen om met hun land op pad te gaan. Voor Jong Noorwegen is dat Joshua Kitolona, Elias Melkersen gaat op pad met de O20 van Noorwegen. Ishan Kort reist af naar Suriname, Augustin Drakpe speelt met Togo O23 een vierlandentoernooi. Koki Saito speelt met Japan O22.

Joshua Kitolano speelt twee vriendschappelijke wedstrijden. In Spanje is op 25 maart Nederland de tegenstander. Drie dagen later op 28 maart speelt Noorwegen O21 tegen Portugal. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Porto. Melkersen treft Italië en Roemenië, Saito treft Duitsland en Portugal. Ishan Kort speelt voor de Concacaf Nations League een wedstrijd tegen Mexico, deze vindt plaats op 23 maart. Augustin Drakpe reist af naar Casablanca. Hier wordt van 20 tot en met 29 maart een vierlandentoernooi gespeeld.

Update:

Ook Mica Pinto is opgeroepen voor zijn nationale elftal. De linksback gaat volgende week met Luxemburg beginnen aan de EK-kwalificatie. Donderdagavond wacht daarin het eerste duel op bezoek bij Slowakije. Zondag 26 maart neemt Luxemburg het in eigen huis op tegen Portugal.