fbpx
Home » Jack Kriek stopt als stadionspeaker

Jack Kriek stopt als stadionspeaker

07 mei 2024 - 17:18

Sparta Rotterdam heeft met Jack Kriek afgesproken dat hij zijn werkzaamheden als stadionspeaker neer zal leggen. Jack Kriek is sinds 2004 het stemgeluid van Sparta en in de afgelopen twintig jaar stond hij in weer en wind paraat om de fans te voorzien van alle informatie rondom de wedstrijden. Daarnaast ondersteunde Jack de commerciële afdeling op wedstrijddagen om (potentiële) sponsors te binden aan de club en aan zijn zakelijke platform van MKB Rotterdam Rijnmond waar Jack ook werkzaam is.

De reden achter deze beslissing heeft te maken met privéomstandigheden en Jack zal zich volledig gaan richten op zijn gezondheid. Sparta steunt zijn besluit uiteraard en zal waar het kan Jack ondersteunen.

Jack heeft ook nog een boodschap voor alle Spartanen:
“Mede dankzij de fijne samenwerking met de collega’s heb ik 20 jaar enorm veel plezier gehad als stadionspeaker. Ondanks enkele sportieve dieptepunten, die gelukkig werden afgewisseld met hoogtepunten zoals de promoties en natuurlijk het kampioensfeest in 2016. De beslissing om te stoppen is enorm moeilijk, maar helaas wel noodzakelijk zodat ik mij helemaal kan richten op mijn gezondheid. Sparta respecteert mijn keuze om te stoppen zonder verdere formaliteiten. Ik wens jullie allemaal veel succes met de club en hopelijk zie ik jullie nog vaak op Het Kasteel bij ons Sparta.”