Home » Jong Sparta in eigen huis tegen Quick Boys

Jong Sparta in eigen huis tegen Quick Boys

25 september 2020 - 10:30

Jong Sparta Rotterdam zal morgenmiddag op Het Kasteel aantreden tegen Quick Boys. Jong Sparta staat nu op drie punten uit drie wedstrijden, de voorgaande duels werden allemaal gelijkgespeeld en dus gaat Jong Sparta op zoek naar de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Zaterdagmiddag wordt er om 15:30 afgetrapt.

Quick Boys is aardig begonnen aan het nieuwe seizoen, in de eerste drie wedstrijden werden zes punten gepakt. Het is voor Quick Boys pas het tweede seizoen dat ze meespelen in de tweede divisie. Vorig seizoen won Jong Sparta op Het Kasteel van Quick Boys, de wedstrijd eindigde in 2-1. En ook de uitwedstrijd tegen Quick Boys werd gewonnen, toen nam Jong Sparta de drie punten mee naar Rotterdam na een 1-3 overwinning.

Nourdin Boukhari zal een goede bekende tegenkomen wanneer Quick Boys op bezoek komt, Sparta-collega Mourad Mghizrat is assistent-trainer van de ploeg uit Katwijk.

Tickets

Seizoenkaarthouders van Sparta kunnen met hun seizoenkaart naar binnen bij Ingang D – Rechts.

Supporters van Quick Boys kunnen tot en met vrijdagavond 23:59 uur tickets online kopen via www.spartakaartje.nl Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop voor supporters van Quick Boys.

Ook bij deze wedstrijd zijn er enkele spelregels voor het wedstrijdbezoek:

– Het stadion gaat 75 minuten van te voren open, kom ruim op tijd

– De ingangen zijn voorzien van de vragen van de gezondheidscheck. U mag alleen naar binnen als u al deze vragen met ‘Nee’ kan beantwoorden.

– Duw het tourniquet, indien mogelijk, met uw elleboog

– Er is een aangescherpt tassenbeleid. Alleen tassen van A4-formaat (30 x 20 cm) of kleiner worden toegelaten.

– Bij de cateringpunten is uitsluitend PIN/Contactloos betalen mogelijk. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

– Hard zingen of schreeuwen is vanwege het besmettingsrisico, ook als u een mondmasker draagt, niet toegestaan.

– Staanplaatsen, ook die in de gracht, zijn niet toegestaan.

– Ga niet allemaal tijdens de rust naar de catering of het toilet

– Geef elkaar na afloop ook de ruimte bij het verlaten van het stadion

– Het gebruik van vuurwerk in het stadion is verboden en levert een geldboete en landelijk stadionverbod op

Deze lijst met aandachtspunten is bedoeld om het stadionbezoek weer mogelijk te maken en als eerste stap naar het spelen met (meer) publiek in het Sparta Stadion. De organisatie van (grote) evenementen is een enorme opgave in deze periode en alleen samen kunnen wij er voor zorgen dat we weer in het stadion naar voetbalwedstrijden kunnen kijken. Hierbij vragen wij nogmaals uw medewerking. Daarom ook het verzoek dat als u zich niet kan vinden in de (extra) maatregelen wij u verzoeken om dan niet naar het stadion te komen.