Home » Jong Sparta verliest op Het Kasteel van Spakenburg

Jong Sparta verliest op Het Kasteel van Spakenburg

15 februari 2020 - 18:08

Jong Sparta heeft vandaag op een winderig Kasteel met 2-4 verloren van Spakenburg. De jonge Spartanen kwamen door een doelpunt van Mohammed Tahiri na een kwart wedstrijd nog wel op een voorsprong echter werd deze naarmate de wedstrijd vorderde weggegeven.

De ploeg van trainers en oud-Spartanen Nico Jalink en Nourdin Boukhari begon goed aan het duel en noteerde ook het eerste doelpunt op het wedstrijdformulier. Mohammed Tahiri kwam na een lange bal van Michael Fabrie oog in oog met de doelman van Spakenburg en faalde niet in de afronding. Lang kon de Kasteelclub echter niet genieten van deze voorsprong, aangezien de bezoekers nog voor rust de 1-1 en de 1-2 tegen de touwen jaagden.

In de tweede helft probeerde Jong Sparta de gelijkmaker op het scorebord te schieten maar verder dan een aantal gevaarlijke afstandsschoten van Youssef el Kachati kwamen zij in het eerste half uur van het tweede bedrijf niet. De bezoekers uit Spakenburg waren een stuk efficiënter met hun kansen en liepen in de slotfase uit naar een 1-4 voorsprong. De tweede goal van Mohammed Tahiri in de blessuretijd maakte het niet meer spannend en was daarmee meer voor de statistieken.

Opstelling: Fabrie, Dilrosun, Bouwense, Drakpe, Heuvelman (80. Boukhari), Meerstadt, Reith, Mijnans (74. Dos Santos), El Kachati, Tahiri en Van Hoeven (61. Sanches).