Home » Jong Sparta wacht uitduel bij G.V.V.V.

Jong Sparta wacht uitduel bij G.V.V.V.

24 september 2021 - 10:42

Jong Sparta Rotterdam vervolgt de Jack’s League zaterdag in Veenendaal. Daar is hekkensluiter G.V.V.V. de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Jong Sparta kent een uitstekende start op het derde niveau van Nederland. De ploeg van trainer Geert-Arend Roorda is nog ongeslagen en staat op een hele knappe tweede plaats. G.V.V.V. is een stuk minder goed begonnen aan het seizoen. De Veense blauwheden wonnen nog geen enkele wedstrijd en pakte tegen Kozakken Boys het enige punt van het seizoen. Midweeks won G.V.V.V wel van VVOG, waardoor zij naar het hoofdtoernooi van de KNVB Beker gaan.

Jong Sparta speelde de afgelopen twee seizoenen alleen thuis tegen G.V.V.V. Een zege leverde dat niet op, maar de laatste wedstrijd in Veenendaal was wel een succes. Bij rust leek er geen vuiltje aan de lucht, toen Jong Sparta op 0-3 stond. In de tweede helft werd het nog spannend en kwam de thuisploeg terug tot 2-3, waarna Gianni dos Santos de wedstrijd leek te beslissen door voor 2-4 te tekenen. In de blessuretijd werd het nog 3-4, maar op gelijke hoogte kwam G.V.V.V. niet.