Home ยป Jong Sparta wil goede reeks voortzetten tegen Koninklijke HFC

Jong Sparta wil goede reeks voortzetten tegen Koninklijke HFC

01 november 2019 - 14:54

Aanstaande zondag speelt Jong Sparta Rotterdam uit tegen Koninklijke HFC. De club uit Haarlem staat momenteel op de derde plaats en heeft de laatste vier competitiewedstrijden allemaal gewonnen. Jong Sparta speelde vorige week met 1-1 gelijk op Het Kasteel tegen HHC Hardenberg, en is terug te vinden op plek acht.

HFC verloor midweeks in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker van Telstar. De Haarlemmers kwamen vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar wisten de voorsprong niet over de streep te trekken. In de absolute slotfase pakte Telstar de winst door een benutte penalty. In de competitie gaat het een stuk beter voor de nummer drie: ASWH (4-1), Kozakken Boys (0-2), Quick Boys (1-0) en Jong Volendam (3-6) werden de laatste vier wedstrijden allemaal verslagen.

Jong Sparta heeft, net als HFC, de smaak in de competitie goed te pakken. De ploeg van Jeroen Rijsdijk is inmiddels al drie wedstrijd op rij ongeslagen, en behaalde hierin zeven punten. Na een gelijkspel tegen HHC (1-1) en overwinningen op Excelsior Maassluis (1-2) en Kozakken Boys (1-0) is Jong Sparta gestegen naar de achtste plek, en dus terug te vinden in de middenmoot van de Tweede Divisie.

De wedstrijd tussen Jong Sparta en Koninklijke HFC begint om 14.30 uur.