Home » Jong Sparta wint van De Treffers

Jong Sparta wint van De Treffers

08 maart 2020 - 16:49

Jong Sparta Rotterdam heeft zondagmiddag het thuisduel met De Treffers gewonnen. Op Het Kasteel werd het 2-0. De Spartaanse goals werden gemaakt door Emanuel Emegha en Brad van Hoeven. Door de overwinning stijgt Jong Sparta naar de elfde plaats in de Tweede Divisie, met 31 punten uit 24 wedstrijden. Voor Emegha was het een speciale middag, want de aanvaller luisterde zijn debuut in de basis meteen op met een fraaie treffer.

Jong Sparta begon goed aan het duel met enkele kansen in de openingsfase. Na een half uur spelen opende Emanuel Emegha de score met een fraaie treffer. Keeper Kenny Lipman plukte de bal uit de lucht na een corner van De Treffers, stuurde Emegha meteen de diepte in, die na een solo vanaf de middenlijn de bal koel afwerkte. Al snel na het begin van de tweede helft verdubbelde Jong Sparta de voorsprong naar 2-0, door een goal van Brad van Hoeven, die op aangeven van Emegha de bal feilloos binnenschoot. In de slotfase probeerde De Treffers het nog wel, maar de aansluitingstreffer bleef uit.

Opstelling Jong Sparta Rotterdam: Lipman, Reith, Bouwense, Drakpe, Dilrosun, Meerstadt, Van Hoeven, Roffelsen, Emegha (70. Dos Santos), Tahiri (82. Merabet) en Mijnans (77. Soares Fonseca).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sparta Rotterdam (@spartarotterdam) op