Home » Jong Sparta verliest in slotfase

Jong Sparta verliest in slotfase

30 november 2019 - 17:16

Jong Sparta heeft het uitduel met Katwijk verloren. Op Sportpark De Krom werd het 2-1 voor de thuisploeg.

Katwijk begon sterk aan de wedstrijd. Vroeg in de wedstrijd werd een fout van doelman Jomar Gomes afgestraft door Marciano Mengerink. Vervolgens wist Jong Sparta geen vat op de wedstrijd te krijgen en volgden nog een aantal kansen voor de Katwijkers. Halverwege de eerste helft kwamen de Spartanen beter in de wedstrijd en ontstond er dreiging via Mohammed Tahiri en Bradly van Hoeven.

In de tweede helft ging Jong Sparta voortvarend van start, via een voorzet van Kevin Ringeling werd de bal bij Katwijk in eigen doel gewerkt. Jong Sparta bleef Katwijk goed onder druk zetten, dat leidde tot een grote kans voor Mohammed Tahiri, maar oud-Spartaan Ricardo Kieboom wist te redden. In een spannende slotfase drong Katwijk aan, en wist het in de laatste minuten te scoren via Bart Sinteur.

Opstelling Sparta: Jomar Gomes, Keving Ringeling (Lorenzo Foseca), Abdallah Aberkane, Levi Bouwense (Daan van Unen), Darwin Heuvelman, Jason Meerstadt, Bradly van Hoeven, Sven Mijnans, Mohammed Tahiri, Karim Loukili (Gianni Dos Santos)