fbpx
Home » Jordy wint Spartaantjes Cup

Jordy wint Spartaantjes Cup

26 maart 2021 - 13:46

Woensdagmiddag vond de eerste editie van de FIFA21 Spartaantjes CUP plaats online op het Twitch-kanaal van Sparta eSports. De beste zes fanatieke Spartaantjes werden daarna in twee poules verdeeld, waarbij in elke poule één van onze eSporters was ingedeeld. De Spartaantjes hadden er zin in en dat bleek ook uit de spannende uitslagen die op de mat werden neergelegd.

Zo gingen de nummers 1 en 2 door naar de halve finales en daar zaten onze eigen eSporters (die zelf speelden met Sparta) niet bij. Zij werden in de poulefase uitgeschakeld door de Spartaantjes en daar zaten uitslagen bij van 9-5 en 7-4! Uiteindelijk bleek Jordy de sterkste te zijn en werd hij eerste met zijn team Frankrijk. Jordy won 4-0 in de Finale van Rob. Op de tweede plek eindigde Rob, die ook met Frankrijk speelde. De strijd voor de derde plek werd ook nog gestreden tussen Dinand en Lucas. Dit eindigde in Dinand zijn voordeel. Al met al een gezellige middag met veel leuke online wedstrijden, de Spartaantjes CUP werd gehost door onze eSporter Thomas de Zeeuw!

Spartaantjes, hartstikke bedankt voor jullie enthousiasme en tot de volgende keer! Het zou leuk zijn als jullie binnenkort ons volgen in de tweede seizoenshelft van de eDivisie.

Rood-Witte groet,

Aristote en Thomas