Home » De Kasteelzijde kleurt en klinkt Spartaans tijdens Sparta Vrouwen tegen Jong Ajax

05 juni 2024 - 23:46

Sparta Vrouwen speelde woensdagavond een vriendschappelijk duel tegen Jong Ajax Vrouwen. Waar Het Kasteel een aantal jaar terug bijna wekelijks het decor vormde van de wedstrijden van Sparta Vrouwen, is het door de komst van gras uniek geworden. Doel van de wedstrijd, om naast een mooi affiche, op een zonnige avond in juni zoveel mogelijk mensen naar het stadion te laten komen en ‘onze’ Sparta Vrouwen in actie te zien. Met ruim 600 bezoekers, een opkomst tijdens de Sparta Marsch, Sparta Piet voorop, een line-up aan de hand van zowel de Sparta als Ajax speelsters, sponsoren in de Ridderzaal en luidkeels zingende Spangenaren werd het een onvergetelijke vrouwenvoetbalavond.

De Spartanen kregen de eerste helft redelijk onverwachts de 0-1 tegen. Na rust is daar ook de 0-2 vanuit een tegenaanval. Sparta kan geen vuist maken, terwijl Jong Ajax nog twee keer scoort. Ondanks de 0-4 eindstand, een avond om niet snel te vergeten. Spartanen en bezoekers, bedankt voor jullie aanwezigheid op de tribunes. SP AR TA