fbpx
Home » KOM JIJ ALS STAGIAIR ONS TEAM VERSTERKEN?

KOM JIJ ALS STAGIAIR ONS TEAM VERSTERKEN?

26 april 2023 - 10:14

STAGE BIJ  VIA SPARTA EVENTS

In het oudste en mooiste voetbalstadion van Nederland worden naast de voetbalwedstrijden van de A-selectie, Jong Sparta en Sparta vrouwen ook dagelijks evenementen georganiseerd. Denk aan zakelijk congressen, dancefeesten en bruiloften. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons horeca & events team komen versterken.

 

Heb je affiniteit met voetbal en de evenementenbranche, lijkt het je leuk om te komen werken in het historische ‘Kasteel’ en met een team van enthousiaste collega’s? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar personeelszaken@viaspartaevents.nl.

 

STAGIAIRE HORECA & EVENTS – OPERATIONEEL

Je gaat aan de slag met onze partymanagers en planners om de voorbereidingen voor een perfecte uitvoer van een evenement te bewerkstelligen. Op basis van wat je sales collega’s hebben verkocht aan hun opdrachtgever, maak je een planning voor personeel en materialen en denkt na over de inkopen die je moet doen. Tevens plan je de opbouw en afbouw werkzaamheden en maak je hiervoor een draaiboek. Tijdens het evenement ben je aanwezig als meewerkend aanspreekpunt voor een opdrachtgever. Je beantwoord vragen en los eventuele problemen op. Je ziet toe op de kwaliteit van onze dienstverlening en stuurt bij waar nodig.

Na afloop van het evenement maak je een evaluatieverslag, je verzorgt de nacalculaties, verwerkt personeelsuren en controleert of er nog voldoende voorraad is voor je collega’s die de volgende dag een evenement verzorgen.

 

STAGIAIRE HORECA & EVENTS – SALES & MARKETING

Je bent een echte regelaar en vindt het leuk om samen met opdrachtgevers evenementen te organiseren. Evenement aanvragen pak je zelfstandig op en je hebt contact met (potentiele opdrachtgevers), je maakt voorstellen voor catering en inrichting en verwerkt dit in een offerte. Daarnaast denk je na over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van catering, inrichting en kijk je naar trends in de markt. Naast je sales werkzaamheden denk je ook na hoe wij onszelf het beste kunnen presenteren op onze social media kanalen en heb je een actieve rol in het aanleveren en maken van content (die je bijvoorbeeld tijdens jouw verkochte  evenement kunt maken). Na afloop evalueer je het verloop en stel je de factuur op.

Naast de evenementen worden er in het stadion ook voetbalwedstrijden gespeeld en hiervoor wordt er voor iedere wedstrijd catering verkocht aan onze skyboxhouders. Je bedenkt samen met de keuken het menu en gaat met de skyboxhouders in gesprek over de catering die ze kunnen afnemen voor de wedstrijd.

Dit doe je uiteraard allemaal niet alleen, je komt te zitten op het kantoor met je collega’s van sales. Daarnaast heb je nauw contact met de partymanagers en alle overige collega’s.

Je bent in opleiding om een echte evenemententopper te worden. Jij draagt je steentje bij aan ons team en wij helpen jou aan je studiepunten. Je gaat bij ons de kneepjes van het vak leren en krijgt de ruimte om je te ontwikkelen (en aanwezig te zijn tijdens de leukste events!).

 

Op basis van je werkervaring bieden wij je een passende stagevergoeding (ca € 350,00). Beschikbaarheid op thuiswedstrijddagen van de A-selectie is een pré.