fbpx
Home » In memoriam: Bep Juhrend

In memoriam: Bep Juhrend

09 juli 2021 - 12:49

Sparta Rotterdam heeft het bericht ontvangen dat Bep Juhrend op 89-jarige leeftijd is overleden. Bep Juhrend werd lid van Sparta Rotterdam in 1944 en diende de club in meerdere functies waaronder als voorzitter van de amateurtak en in het bestuur van de betaald voetbal organisatie.

In 1994 ontving Bep Juhrend de gouden speld vanwege het 50-jarig lidmaatschap en in datzelfde jaar werd hij benoemd tot Erelid. De oer-Spartaan bleef al die jaren zijn club bezoeken en ondersteunde de club, samen met zijn vrouw Els, jarenlang bij de ontvangst van de arbitrage in de bestuurskamer.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2019 was er een speciaal moment voor Bep Juhrend. Het komt niet vaak voor dat iemand 75 jaar lid is van Sparta Rotterdam. Als dank voor zijn jarenlange clubtrouw kreeg hij uit handen van voorzitter Leo Ruijs een sculptuur van het Sparta-logo.

De Kasteelclub wenst zijn vrouw Els, de familie en alle nabestaanden veel sterkte in deze periode. De twee hoogste elftallen van Sparta spelen morgen tijdens hun wedstrijden tegen AA Gent en Jong AZ ter nagedachtenis aan Bep Juhrend met rouwbanden.

Bep Juhrend ontving in 2019 van voorzitter Leo Ruijs een sculptuur van het Sparta-logo ter gelegenheid van het 75-jarig lidmaatschap van Sparta Rotterdam.