Home » Mogelijkheid tot meenemen kinderen t/m 12 jaar bij Sparta – Ajax

Mogelijkheid tot meenemen kinderen t/m 12 jaar bij Sparta – Ajax

11 september 2020 - 07:31

Donderdag is met de Gemeente Rotterdam overeenstemming bereikt dat de capaciteit van het Sparta Stadion verhoogd kan worden door het verlenen van toegang aan kinderen tot en met 12 jaar. Dit betekent voor onze sponsorrelaties het volgende:

  • Het is mogelijk voor seathouders om per toegangskaart maximaal één kinderkaart aan te vragen voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Voor logehouders is het mogelijk om maximaal zes kinderkaarten te bestellen per enkele loge.
  • Het kind (t/m 12 jaar) mag uitsluitend onder toezicht van een volwassene naar het stadion.
  • Het kind neemt plaats naast de volwassene op een stoel. Hier zit een ‘geen zitplaats-sticker’ op, maar dit geldt niet voor de kinderen t/m 12 jaar.
  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven conform de richtlijnen geen afstand te houden tot volwassenen.
  • Indien iemand ouder dan 12 jaar gebruik maakt van deze regeling zal de toegang worden geweigerd. Er zal een signaal worden gegeven bij het inscannen dat dit een speciale kinderkaart is.
  • De bestelmogelijkheid van deze toegangskaarten stopt zaterdagmiddag om 17:00 uur, na dit tijdstip en op de wedstrijddag is er géén mogelijkheid meer tot het meenemen van extra kinderen.

De toegangskaarten zijn te bestellen met een bericht naar dit mailadres: zakendoen@sparta-rotterdam.nl.

Bij een succesvol verloop van deze regeling zullen wij volgende week verder communiceren hoe dit in zijn werk gaat ten aanzien van de komende thuiswedstrijden.

Voor vragen kan je altijd terecht bij Dave van der Meer, Michiel van den Berg of Jelle Bodegom evenals 010-890 92 20 / zakendoen@sparta-rotterdam.nl.