Home » O15 bereikt volgende ronde beker, O16 overtuigend langs Fortuna Sittard

O15 bereikt volgende ronde beker, O16 overtuigend langs Fortuna Sittard

31 augustus 2019 - 16:55

Sparta Rotterdam O15 heeft de volgende ronde bereikt van het bekertoernooi. Voor trainer Nathan Rutjes was het een speciale wedstrijd, want er werd met 6-3 gewonnen van zijn voormalige werkgever Roda JC. Sparta O16 heeft eveneens de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. De mannen van trainer Tim Roest wonnen op Sportcomplex Nieuw Terbregge met overtuigende cijfers van Fortuna Sittard; het werd 5-0.

Op vrijdagavond speelde Sparta O17 thuis op Het Kasteel tegen FC Utrecht. De ploeg van trainer Ruben den Uil speelde een prima wedstrijd en na de reguliere speeltijd stond er een 2-2 gelijke stand op het scorebord. Helaas nam FC Utrecht de penalty’s beter, waardoor het bekertoernooi voor Sparta O17 al na één speelronde over is.

Sparta O19 had zaterdag een flinke kluif aan het uitstekend spelende Zeeburgia O19. Desondanks was de formatie van trainer Paul Simonis met 3-2 te sterk. De Spartaanse goals werden gemaakt door Pepijn Doesburg (2x) en Patrick Brouwer. Hieronder treft u het volledige overzicht van de uitslagen van de gespeelde bekerwedstrijden dit weekend.