Home » O15 komt niet tot scoren tegen Ajax

O15 komt niet tot scoren tegen Ajax

26 april 2024 - 16:00

Sparta O15 ontving Ajax O15 vrijdagavond op Sportpark Thurlede in Schiedam. Onder leiding van oud betaald voetbal scheidsrechter R. Karremans lieten De Spartanen zich al vroeg in de wedstrijd twee keer verrassen door de Amsterdammers, waaronder door een onhoudbaar schot vanaf rechts. Ondanks dat Sparta best een aantal serieuze kansen creëerde en de Ajax doelman meermaals trof, komt Ajax een derde keer tot scoren.

Na rust is het een totaal andere helft. Sparta domineert in het creëren van kansen, waarbij het geluk niet aan de zijde was. Een aantal Spartaanse doelpunten hadden meer dan verdiend geweest, maar er werd niet meer gescoord: 0-3. Met nog drie wedstrijden te spelen, tegen Ajax, PSV en ADO Den Haag, blijft O15 op de laatste plaats.