fbpx
Home » O17 ontvangt de koploper en spannende stadsderby voor O16

O17 ontvangt de koploper en spannende stadsderby voor O16

17 mei 2024 - 11:00

Het voetbalweekend kent zowel een competitieprogramma met een aantal belangrijke wedstrijden als toernooivoetbal. Zo gaat Sparta O18 op een meerdaags Internationaal toernooi in Gelderland. 

Onderbouw
___
Sparta O9
De Spartanen van het jongste jeugdteam hebben het voetbalweekend in Bergschenhoek afgetrapt in een wedstrijd tegen BVCB O10. (van de onderbouw wedstrijden geeft Sparta geen uitslagen). 

Sparta O10 + Sparta O11
De Spartanen van O10 en O11 reizen  af naar Ukkel in België voor deelname aan de Patrick BX Cup. Hier spelen twee teams 8vs8. O1o komt op zaterdag in actie en O11 op zondag. 

Middenbouw
__
Sparta O13
Het team van Sparta O13 en trainer Jari Bosch neemt het zaterdag in een competitieduel als nummer vier op tegen directe concurrent en nummer drie, Vitesse O13. Om 18:00 uur wordt er afgetrapt, waarbij Sportpark Thurlede (Excelsior’20) het decor vormt. Bij winst doet O13 een gooi naar plek twee.

Sparta O14
Sparta O14 reist ook af naar België voor een toernooi voor deelname aan de Brainois KikUp O14 in het Gaston Reiff Stadion, RCS Brainois Complex. Hier nemen zij het op tegen de leeftijdsgenoten van Olympique Marseille, RSC Anderlecht, KAA Gent, Sporting Charleroi en FC Koln.

Sparta O15
De Spartanen van O15 nemen het zaterdag in een competitieduel op tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag O15. Op Sportpark Thurlede (Excelsior’20) klinkt om 18:00 uur het fluitsignaal voor de aftrap. Ook al staat ADO op de een na laatste plaats, het puntverschil is te groot voor O15 om zich nog veilig te kunnen stellen in de hoogste divisie.

Sparta O16
Sparta O16 maakt zich op voor een heuse stadsderby. Op Sportpark Varkenoord nemen zij het op tegen de club uit Rotterdam-Zuid, Feyenoord O16, die zich bij winst kampioen kunnen noemen. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt. Sparta O16 staat zesde en kan zich bij winst of een gelijkspel veilig stellen in de hoogste divisie. 

Bovenbouw
__
Sparta O17
Het team van Sparta O17 en trainer Tom Hesselink krijgt zaterdag bezoek uit Vleuten. Om 18:00 uur neemt de nummer twee (Sparta) het op tegen de koploper PVCV O17. Sportpark Thurlede (PPSC) vormt het decor voor dit competitieduel. Bij winst neemt Sparta de koppositie over.

Sparta O18
De Spartanen van het oudste jeugdteam gaan het volledige Pinksterweekend (zaterdag – maandag) op Internationaal toernooi in Ruurlo (Gelderland) voor het Karel Stegeman O19 Toernooi. Klik hier voor het volledige programma.