fbpx
Home » Promovendus OFC brengt bezoek aan Jong Sparta

Promovendus OFC brengt bezoek aan Jong Sparta

16 september 2022 - 11:40

Jong Sparta Rotterdam neemt het in speelronde zes van de Jack’s League op tegen OFC. Na een matige week, waarin zowel Quick Boys als Noordwijk met 3-0 te sterk waren, gaat Jong Sparta weer op jacht naar een zege. Om 17.00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Dijkpolder in Maassluis.

Vorig seizoen presteerde Jong Sparta geweldig met een vijfde eindplaats tot gevolg. Het was de hoogste notering ooit voor de beloften ploeg in de Jack’s League. Dit seizoen wil het echter nog niet echt vlotten. De mannen van trainer Geert Arend Roorda wonnen tot dusver alleen op bezoek bij Spakenburg. In de andere vier wedstrijden speelde het twee keer gelijk en verloor het tweemaal. Beide nederlagen waren vorige week, toen Jong Sparta zowel doordeweeks als in het weekend in actie kwam. Bij Quick Boys en Noordwijk werd er met 3-0 verloren. Tegen OFC aast Jong Sparta op revanche.

OFC werd vorig seizoen kampioen in de Derde Divisie zondag. Daarmee dwong het promotie af naar de Tweede Divisie. Ook de club uit Oostzaan won tot dusver één keer dit seizoen. OFC deed dat in de thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC, waarin het met 2-1 zege vierde. Tevens speelden de geel-zwarten gelijk tegen TEC, waarmee hun puntentotaal op vier staat. Vorige week ging de ploeg van Pieter Mulders echter hard onderuit. HHC Hardenberg won met 1-5, waardoor OFC na vijf wedstrijden op een vijftiende plaats staat.

Seizoenkaarthouders hebben ook dit seizoen gewoon weer toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong Sparta. Er is geen online kaartverkoop, maar aan de deur zijn er wel kaarten beschikbaar. De prijs voor volwassenen is €10 en voor kinderen €5.