fbpx
Home » Quick Boys komt naar Het Kasteel voor Jong Sparta

Quick Boys komt naar Het Kasteel voor Jong Sparta

26 november 2021 - 12:28

Jong Sparta neemt het morgenmiddag op tegen Quick Boys. De nummer drie van de Jack’s League wil zich handhaven in de top van het derde niveau van Nederland. Om 15.30 uur wordt er afgetrapt.

Jong Sparta kent tot dusver een heel goed seizoen. De mannen van Geert Arend Roorda wonnen tot dusver al zeven wedstrijden in de Jack’s League. Vorige week kwam er echter een einde aan een reeks met drie zeges op rij. HHC Hardenberg (2-1), Excelsior Maassluis (0-2) en TEC (4-1) werden allemaal verslagen. Vorige week bleek Noordwijk echter met 2-0 te sterk. Tegen Quick Boys gaat Jong Sparta weer op zoek naar een driepunter. Quick Boys is momenteel in goeden doen. In de laatste vier wedstrijden werd er niet verloren. Alleen ASWH en Rijnsburgse Boys konden hen van een zege afhouden. Quick Boys vinden we inmiddels terug op de negende stek.

Deze wedstrijd is pas twee keer eerder gespeeld op Het Kasteel. Zowel Jong Sparta als Quick Boys wonnen een editie. In de eerste ontmoeting tussen deze twee clubs bezorgde Bradly van Hoeven Jong Sparta met twee doelpunten de zege. Eén jaar later keerde Quick Boys met een 0-1 overwinning huiswaarts.

Met Mohamad Mahmoed, Ricardo Kuyvenhoven en Sem van Duijn heeft Quick Boys drie spelers die in de jeugdopleiding van Sparta hebben gespeeld. Tot een debuut in het eerste elftal kwamen zij niet.

Ook voor Jong Sparta geldt, dat zij onder de huidige coronamaatregelen zonder publiek moeten spelen op Het Kasteel.