fbpx
Home » Rob Kiebert Award voor Gerrald Grot

Rob Kiebert Award voor Gerrald Grot

12 juni 2024 - 10:10

Gerrald Grot heeft dinsdagavond de Rob Kiebert Award in ontvangst genomen uit handen van Technisch Directeur Gerard Nijkamp. Gerrald is al meer dan tien seizoenen assistent-scheidsrechter bij verschillende teams binnen de Jeugdopleiding.  Een stille kracht met ongekende waarde en betrokkenheid binnen een arbitrale rol én de club. Gerrald nam de prijs in ontvangst bij de seizoensafsluiting van de Jeugdopleiding.

De Rob Kiebert Award is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan Rob Kiebert, voormalig Hoofd Jeugdopleiding die in 2005 bij een ongeluk om het leven kwam. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de Jeugdopleiding.

De seizoensafsluiting stond in het teken van een gezellige afsluiting met alle staf en vrijwilligers van de Jeugdopleiding. Naast de opening door Gerard Nijkamp en een seizoenssamenvatting door Leon Buitenhuis, werden een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook verlaten een aantal vrijwilligers de opleiding na dit seizoen, waar bij werd stil gestaan.