Home » Rood-Wit gaat nooit verloren

Rood-Wit gaat nooit verloren

01 april 2020 - 09:00

Beste Spartanen,

Sparta Rotterdam bestaat vandaag 132 jaar! Het zijn vreemde tijden voor ons allemaal en het uitgebreid vieren van onze verjaardag is vanzelfsprekend niet gepast. Het coronavirus heeft een gigantische impact op de maatschappij, het voetbal en, nog veel belangrijker, mogelijk uzelf, dan wel uw gezin en naasten. Het brengt u in deze tijd dichter bij uw familie en zo ook zal het de Sparta-familie sterker en hechter maken. Als vertegenwoordiger van de Sparta-familie wil ik u toch feliciteren met de verjaardag van Sparta en ik hoop u snel weer te mogen ontvangen op Het Kasteel, dan wel op ons Jeugdcomplex.

Het Sparta Stadion en ons jeugdcomplex Nieuw Terbregge zijn, zoals u wellicht weet, gesloten. De spelers staan in nauw contact met onze technische staf en werken thuis zo goed als mogelijk een programma af om in de basis fit en gezond te blijven. Op het stadion draaien wij inmiddels met een minimale bezetting om de continuïteit te blijven garanderen. Graag wil ik u geruststellen dat de club sterk genoeg is om de komende periode door te komen waarbij ik ervan uitga dat we ook in het nieuwe seizoen op ieders support mogen rekenen.

Belangrijk in deze periode is duidelijkheid. In relatie tot Sparta ontvangen wij veel vragen over de competitie(hervatting), waar wij u vooralsnog geen antwoord op kunnen geven. Wij leven, net als iedereen in ons land én de gehele wereld, naar de richtlijnen van de overheid en adviseren u dat ook zeker te doen. In het bijzonder wil ik naar iedereen met een cruciaal beroep en met name de werkenden in onze zorgsector, alle respect en dank uitspreken.

Graag sluit ik af met het feit dat onze club vandaag 132 jaar bestaat. Zoals Jules Deelder ons heeft geleerd: “Zo oud als Sparta word je nooit”. En wij gaan er allemaal van uit dat er betere tijden komen en wij volgend jaar onze 133e verjaardag op een vol Kasteel mogen vieren. Wees ervan overtuigd dat wij er alles aan doen om hier sterker uit te komen en alles in het werk zullen stellen om vol positivisme aan de toekomst van Sparta te werken.

Nu rest mij niets anders dan u namens iedereen bij Sparta veel gezondheid toe te wensen.

Manfred Laros
Algemeen Directeur

 

De gebruikte foto is gemaakt door Superrebel.